“Autan sinua tunnistamaan vahvuutesi, sanallistamaan osaamisesi ja saavuttamaan unelmiesi työn.”
Helena Tirinen, Yrittäjyys- ja uravalmentaja & yrittäjä

Kuka Helena

Allekirjoitus Helena Tirinen, ILOA Consulting

Olen ILOA Consultingin perustaja, Helena Tirinen, intohimoinen yrittäjyysvalmentaja ja urasparraaja sekä unelmatyön puolestapuhuja.
Olen itsekin etsinyt omaa suuntaani ja tiedän kokemuksesta, että joskus vain rohkealla hypyllä kohti unelmia voi todella selvittää omat kykynsä.

Työnhakuvalmennuksissani yhdistän tietotaitoni rekrytointien ja myynnin parista ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi ja autan sinua

  • ottamaan seuraavan askeleen urallasi
  • kirkastamaan omia uratavoitteitasi
  • sanallistamaan osaamistasi myyvällä ja erottuvalla tavalla.

Mihin perustan oppini?

Yrittäjäuraani edeltäneet kuusi vuotta työskentelin myynnin, myynnin konsultoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen parissa. Olen auttanut satoja asiakkaitani kirkastamaan sanomaansa ja myymään omaa osaamistaan ja palveluitaan etänä. Olen vetänyt vuosien aikana

  • tuhansia asiakastapaamisia
  • vakuuttanut osaamisellani ja asiantuntemuksellani erikokoisten yritysten yritysjohtajia
  • työskennellyt erityisesti asiantuntija- ja IT-sektorin yritysten parissa
  • sparrannut liiketoimintajohtoa

Työurani aikana olen työskennellyt muun muassa henkilöstökonsulttina rekrytoinnin, henkilöstövuokrauksen ja työnhakuvalmennusten parissa ja auttanut lukuisia työnhakijoita löytämään heille sopivan työpaikan (mm. IT-, teollisuus- ja palvelusektorilta). Minut myös palkittiin silloisen yrityksen Vuoden henkilöstökonsulttina.

Koulutukseltani olen henkilöstöhallinnon ja johtamisen (HR) tradenomi (Jyväskylän Ammattikorkeakoulu).

Tiedän siis kokemuksesta, miten suuri merkitys sanavalinnoilla on niin työnhaussa kuin myynnissäkin.

Miksi perustin ILOA Consultingin?

Vuosi 2021 ja työuupumus pysäyttivät minut miettimään omia arvojani ja unelmiani. Tajusin suorittaneeni elämääni muita miellyttäen ja muiden unelmia eläen. Kun vihdoin uskalsin kysyä itseltäni, "mitä minä haluan?", vastaus alkoi kirkastua mielessäni entistä vahvempana.
Sen sijaan, että olisin palannut takaisin palkkatyöhön ja rekrytointien pariin, päätin toteuttaa pitkään mielessäni kyteneen unelmani yrittäjyydestä ja muiden auttamisesta. Ja näin syntyi ILOA Consulting.

Jos siis kaipaat konkreettisia vinkkejä yrittäjyytesi alkutaipaleelle tai sparrauskumppania unelmatyösi löytämiseksi palkkatyössä, ota rohkeasti yhteyttä jättämällä yhteydenottopyyntö. Olen sinuun yhteydessä pikimmiten, niin jutellaan hetki ja katsotaan voinko olla sinullekin avuksi.

Ps. Löydät minut myös LinkedInistä (Helena Tirinen), sekä Facebookista (@iloaconsultingfi) ja Instagramista (@iloaconsulting).

Iloa päivääsi toivoen

Helena Tirinen, Työnhaun Personal Trainer