Voimassa 21.04.2023 alkaen.

1. Yleistä

Nämä käyttöehdot (jäljempänä ”Käyttöehdot”) soveltuvat ILOA Consulting -yrityksen (y-tunnus 3258298-1) ja sen hallinnoimien verkkosivustojen, kuten iloaconsulting.fi, työnhakeminen.fi, tyonhakeminen.fi (jäljempänä “verkkosivustot”, “sivustot”, “blogi”, “kurssialusta”, “yritys”, “verkkokauppa”) käyttöön. Verkkosivuston omistaa ILOA Consulting.

Verkkosivustot on tarkoitettu Suomessa asuville työnhakijoille ja työnhakua suunnitteleville yksityishenkilöille.

Sivustojen tavoitteena on auttaa sinua onnistumaan työnhaussasi mahdollisimman hyvin, jotta sinulla on paras todennäköisyys saada unelmiesi työ.

Verkkosivusto voidaan tarjota käytettäväksi eri päätelaitteilla ja Verkkosivusto voi päätelaitteesta riippuen sisällöltään tai toiminnoiltaan poiketa verkkoselaimen kautta käytettävästä verkkosivustosta.

Käyttämällä verkkosivustoja, lataamalla sivustoilta ilmaista materiaalia, ostamalla e-kursseja, e-kirjoja tai henkilökohtaista valmennusta tai sparrausta (jatkossa tuotteet, palvelut, materiaalit) hyväksyt automaattisesti nämä yleiset sopimus- ja käyttöehdot sekä rekisteri- ja tietosuojaselosteen ehdot, joihin löydät linkit sivustojen alalaidasta. Nämä ehdot sitovat sinua ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Mikäli et syystä tai toisesta pysty hyväksymään näitä ehtoja, sivustojen käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Tämän sopimuksen hyväksyvät iloaconsulting.fi, työnhakeminen.fi, tyonhakeminen.fi sivustoja ylläpitävä ja sisältöä tuottava ILOA Consulting (jatkossa yritys, me, minä, y-tunnus 3258298-1) ja palvelujen, tuotteiden ja materiaalien käyttäjä (jatkossa käyttäjä, sinä, asiakas).

2. Tiivistelmä käyttöehdoista

 • ILOA Consulting omistaa sivustoilla olevaa kirjallista-, video- tai muussa muodossa olevaa sisältöä.
 • Saat käyttäjänä/asiakkaana tuotteisiin ja palveluihin rajatun käyttöoikeuden, ellei siitä ole erikseen muuta sovittu.
 • Et saa jakaa käyttäjätiliäsi, käyttäjätunnustasi ja/tai salasanaasi tai muuten suljettua sisältöä millään tavalla eikä sitä saa julkaista missään muualla ilman erillistä lupaa.
 • Jos lähetät palveluihin omaa sisältöäsi (mm. kuvia, tekstejä, video- tai äänitiedostoja), niiden kaikki oikeudet säilyvät edelleen sinulla, mutta myönnät niihin käyttöoikeuden myös minulle ja voin hyödyntää jakamiasi onnistumisia ja muita palvelusta saatuja tuloksia markkinointitarkoituksiin anonyymisti tai vaihtoehtoisesti nimesi kera luvallasi.
 • Kaikenlaisen sopimattoman sisällön jakaminen tai lähettäminen sivustoille tai palveluihin on kiellettyä ja vastaat omasta toiminnastasi.
 • Sitoudut maksamaan ostamasi tuotteet ja palvelut.
 • Joissakin tapauksissa tuotteilla ja palveluilla ei ole peruuttamisoikeutta.

3. Immateriaalioikeudet

Kaikki verkkosivustoilla ja palveluissa julkaistavan aineiston omistusoikeus, tekijänoikeus, tavaramerkki- ja muut immateriaalioikeuden kuuluvat ILOA Consultingille, poislukien kolmansien osapuolten tuottamat ja sivustolle mahdollisesti liitetyt palvelut, kuten kommentit tai somesisältö.

Verkkovalmennuksen yhteydessä käyttäjälle annettavien materiaalien, mukaan luettuna mutta ei ainoastaan valmennussisällön, harjoitustehtävien, työnhakuun liittyvien ohjeiden, ohjevideoiden ja koulutusmateriaalien (yhdessä jäljempänä ”Materiaali”) tekijänoikeus, tavaramerkki- ja muut immateriaalioikeudet kuuluvat ILOA Consultingille. ILOA Consulting pidättää kaikki oikeudet sivustolla ja niiden sisältämissä tuotteissa ja palveluissa julkaistavaan aineistoon. Verkkovalmennus materiaalin jakaminen tai sen julkaiseminen sähköisessä tai missä tahansa muussa muodossa on kielletty. Tämän sopimusehdon vastaisesti menettelevä käyttäjä vastaa täysimääräisesti ILOA Consultingille tekijänoikeusrikkomuksella aiheuttamistaan vahingoista.

Sivustoilla olevaa materiaalia saa selata, lukea ja ilmaista materiaalia saa ladata omalle koneelle, tulostaa ja käyttää rajatuin oikeuksin vain omaan henkilökohtaiseen ei-kaupalliseen käyttöön.

Yrittäjänä sinulla ei ole lupaa käyttää näitä tietoja omien asiakkaiden palvelujen tuottamiseen tai parantamiseen. Jäljennöksiä ja osaa niistä ei saa myydä, antaa, jakaa tai luovuttaa sähköisesti tai paperikopioina kaupallisessa tarkoituksessa eikä muuttaa tai liittää muuhun aineistoon tai muihin www-sivustoihin ilman erillistä lupaa.

4. Palveluiden sisältö ja käyttö

Ilmaiset materiaalit, jotka on saatavilla suoraan verkkosivustolta tai blogista ilman rekisteröitymistä sekä rekisteröitymistä vaativat ilmaiset ja maksulliset tuotteet, palvelut ja materiaalit on tarkoitettu ensisijaisesti täysi-ikäisille eli 18-vuotta täyttäneille henkilöille. Tätä nuoremmat henkilöt saavat käyttää materiaalia vain huoltajan/huoltajien luvalla.

Palvelut sisältävät muun muassa osallistumisen mahdollisiin verkkokeskusteluihin, kursseille, kilpailuihin, arvontoihin sekä käyttöoikeuden palvelun sisältöön.

Palvelut saattavat sisältää kolmansien osapuolten mainoksia ja/tai linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille. ILOA Consulting ei ole vastuussa kolmansien osapuolten sivustoilla ja/tai materiaaleissa olevasta sisällöstä.

ILOA Consulting pidättää oikeuden muuttaa palveluja ja tuotteita, poistaa, muokata, lisätä tai vaihtaa niitä yrityksen oman harkinnan ja/tai päätösten perusteella ilman ennakkovaroitusta.

Sinulla ei ole oikeutta ostaa tuotteita tai palveluita sivustoilla esitetyillä hinnoilla jos opetat, koulutat, valmennat tai teet verkkokursseja omille asiakkaillesi työnhakemisesta, uraohjauksesta, työnohjauksesta tai muusta tähän rinnastettavasta aiheesta.

Näissä tapauksissa yrityksen palveluiden ja tuotteiden käyttö katsotaan oman palveluvalikoiman kehittämiseksi. Tällöin sinun on oltava ensin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@iloaconsulting.fi luvan hankkimiseksi ja korvauksesta sopimiseksi.

Näiden ehtojen rikkominen johtaa korvausvaatimuksiin.

4.1 Palvelujen käyttö ilman rekisteröitymistä

Jotkin palvelut ja tuotteet on saatavilla ilman omien tietojen antamista (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite).

Tällöin palveluja ja tuotteita voi käyttää vain siinä määrin, kuin yritys katsoo sopivaksi. Yritys pidättää itsellään oikeuden vaihtaa, muuttaa, poistaa tai lisätä tuotteita ja palveluita ilmaisesta maksulliseksi ja maksullisesta ilmaiseksi tai että niiden käyttö vaatii rekisteröitymisen.

4.2 Palvelujen käyttö rekisteröitymisen jälkeen

Jotkin palvelut ja tuotteet sekä ilmaiset materiaalit vaativat rekisteröitymisen joko sähköpostilistalle tai erilliselle kurssialustalle. Rekisteröitymisen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa vähintään etunimesi sekä aktiivisesti käyttämäsi sähköpostiosoite.

Tuotteiden ja palveluiden ostamisen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa myös sukunimesi, osoitteesi sekä mahdollisesti muita henkilötietoja.

Sinun tehtäväsi on vastata tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Yritys ei vastaa vahingoista, jotka saattavat aiheutua, mikäli ilmoitat vääriä tietoja yritykselle.

Saadessasi käyttäjätunnuksen ja salasanan tuotteen/palvelun ostamisen yhteydessä, tiedät, että ne ovat aina henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa eteenpäin.

Yritys ei vastaa salasanan ja/tai käyttäjätunnuksen sopimattomasta tai laittomasta käytöstä, mikäli nämä tiedot paljastuu. Viime kädessä sinä yksin olet vastuussa vahingosta, joka aiheutuu yritykselle ja itsellesi, mikäli luovutat tietojasi kolmansille osapuolille.

Voit käyttää ja esittää vapaasti saatavilla olevia materiaaleja yksityisessä käytössä seuraavin ehdoin:

 • sisältöjen lähteeksi tulee mainita iloaconsulting.fi
 • sisältöihin kuuluvien linkkien ja/tai mainosten näkyvyyttä ei saa estää
 • verkkosivusto tulee sisällyttää kaikkiin tekemiisi kappaleisiin ja viitteisiin (esim. https:/www.iloaconsulting.fi tai tarkempi lähteen URL-osoite www.iloaconsulting.fi -sivustolla)

4.3 Käyttäytyminen

Olet henkilökohtaisesti vastuussa omasta käytöksestäsi sekä viesteistä että tekemistäsi toimenpiteistä.

Lähettämällä omia mielipiteitäsi julkisesti, vapautat yrityksen kaikenlaisesta vastuusta, jotka saattavat aiheutua lähettämästäsi tiedosta tai sisällöstä.

5. Verkkosivuston ja muiden yrityksen kanavien käyttö

Käyttäjä on henkilökohtaisesti vastuussa Verkkosivuston asianmukaisesta käytöstä. Verkkosivustoa on käytettävä näiden Käyttöehtojen, voimassa olevan lainsäädännön ja hyvän tavan mukaisesti. Käyttäjä sitoutuu erityisesti olemaan käyttämättä Verkkosivustoa tai yrityksen muita kanavia seuraavilla tavoilla tai kohdistamatta Verkkosivustoa tai yrityksen muita kanavia kohtaan seuraavia toimia:

 • laiton, haitallinen tai herjaava sisältö, sen lähettäminen tai levittäminen;
 • laiton hakkerointi, krakkerointi tai väärän taikka turmeltuneen ohjelmiston levittäminen;
 • laiton teko palvelujen tai tuotteiden käytön yhteydessä mukaan lukien kolmansien osapuolten tekijänoikeutta tai muita immateriaalioikeuksia loukkaavan tiedon tai materiaalin lähettäminen;
 • käyttö tavalla, joka rikkoo näitä Käyttöehtoja, soveltuvaa lakia tai viranomaisten määräyksiä;
 • muiden käyttäjien, henkilöiden tai ryhmien uhkaaminen, kiusaaminen, ahdistelu, vainoaminen tai häirintä;
 • toiseksi henkilöksi tekeytyminen;
 • muiden käyttäjien käyttäjätunnuksen tai salasanan käyttäminen tai käytön yrittäminen;
 • tuotteiden, palveluiden, ehtojen kopiointi ja hyödyntäminen omassa liiketoiminnassa
 • viruksia tai turmeltunutta tietoa sisältävien tiedostojen lähettäminen;
 • objekti- tai binäärikoodin muuttaminen lähdekoodiksi; ja
 • minkä tahansa ohjelmiston tai ohjelmiston osien lataaminen Verkkosivustolta (lukuun ottamatta tilanteita, joissa ILOA Consulting tai tämän osoittamat kolmannet osapuolet ovat nimenomaisesti sallineet tällaisen lataamisen).

Mikäli yritys katsoo, että olet rikkonut näitä ehtoja ja/tai käyttänyt tuotteita ja/tai palveluita väärin, yritys voi oman harkintansa mukaan ja ilman minkäänlaista vastuuta tai velvollisuutta sinua kohtaan ja ilman etukäteistä ilmoitusta estää pääsysi tuotteisiin, palveluihin ja materiaaleihin tai poistaa käyttäjätunnuksesi kokonaan.

6. Tilaus- ja maksuehdot

Nämä ehdot koskevat sinua, mikäli ostat ILOA Consultingilta maksullisen tuotteen tai palvelun. Yritys saattaa tarjota erilaisia maksuvaihtoehtoja, jotta ostosten tekeminen olisi kannaltasi mahdollisimman sujuvaa.

Sitoudut aina antamaan oikeat ja paikkaansa pitävät laskutus- ja yhteystiedot ostohetkellä. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

6.1. Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan verkkosivuilla lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaus lähetetään maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

6.2. Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Kajabi ja Stripe. Maksamiseen siirrytään Kajabin ja Stripen verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana saattaa näkyä Kajabi tai Stripe. Stripe ja Kajabi välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Stripesta: https://stripe.com/privacy/

6.3. Sopimukset kolmansien osapuolten kanssa

ILOA Consulting ei vastaa sopimuksista, jotka teet kolmansien osapuolten kanssa ostaessasi tuotteita. Ostaessasi tuotteen tai palvelun esimerkiksi osamaksulla, maksuvelvollisuutesi voi siirtyä täysin sinun ja osamaksupalvelua tarjoavan luottolaitoksen väliseksi. Sinun tulee aina itse tarkistaa kolmannen osapuolen ehdot maksutapaa valitessasi.

Yritys ei vastaa missään tilanteessa kolmannen osapuolen sinulta perimistä maksuista.

6.4. Maksaminen laskulla

Erikseen sovittaessa voit maksaa ostoksesi laskulla. Laskutus tapahtuu kuun ensimmäisillä viikoilla riippuen siitä, miten arkipäivät sijoittuvat. Lasku/laskut toimitetaan sinulle sähköpostilla sekä tekstiviestillä. Viivästyneestä maksusta voidaan periä sinulta korkolain mukaisen viivästyskoron lisäksi maksumuistutuksista ja muista perintätoimista aiheutuneet kulut.

6.5. Maksuehtojen laiminlyönti

ILOA Consulting voi katkaista pääsysi ostamiisi tuotteisiin, palveluihin ja materiaaleihin sekä mahdollisiin yhteisöihin viivästyneiden tai maksamattomien laskujen takia. Tämä ei kuitenkaan poista maksuvelvollisuuttasi. ILOA Consultingilla on myös oikeus siirtää maksamattomat laskut perintätoimiston perittäviksi. Yritys avaa pääsyn uudelleen maksamiisi tuotteisiin sen jälkeen, kun koko jäljellä oleva maksu on maksettu kokonaisuudessaan.

6.6. Toimitusehdot

Tilatessasi pelkästään digitaalisen tuotteen, se toimitetaan sinulle välittömästi.

Mikäli tilaamaasi palveluun kuuluu digitaalinen tuote (kuten työkirja), palvelun ja digitaalisen tuotteen toimitus aloitetaan joko tilauksen jälkeen pyynnöstäsi välittömästi tai vaihtoehtoisesti peruutusoikeuden päätyttyä.

7. Peruutusehdot

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa kauppa 14 päivän kuluessa ostoksesta (katso rajoitukset alta). Mikäli palveluun kuuluu 14 päivän peruutusoikeus, on tästä mainittu erikseen kyseisen tuotteen tuotetiedoista ja/tai myyntisivulta. Jos haluat peruuttaa sellaisen ostoksesi, johon sisältyy 14 päivän erikseen mainittu peruutusehto, ota välittömästi tai viimeistään ennen peruuttamisajan päättymistä yhteyttä sähköpostilla info@iloaconsulting.fi ja kerro selkeästi, minkä tuotteen haluat peruuttaa sekä mille tilille rahat palautetaan.

Tilinumero tulee ilmoittaa IBAN muodossa. Huomioithan, että palveluiden maksamatta jättäminen ei ole riittävä peruutusilmoitus. Tilinumero tulee ilmoittaa 3 kuukauden kuluessa palautuspyynnöstä. Mikäli tilinumeron toimittaminen venyy tämän yli, palautusta ei enää tehdä.

7.1 Poikkeukset peruutusehtoihin

Kuluttajalla ei ole Suomen kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän vaihto- ja palautusoikeutta, kun kyseessä on digitaalinen tuote, jonka asiakas saa käyttöönsä välittömästi eikä siinä tapauksessa, kun yritys on aloittanut tuotteen toimittamisen asiakkaan pyynnöstä. Lisätietoa linkin digitaaliset palvelut -kohdasta

Hyväksymällä nämä ehdot, hyväksyt, että peruutusehto poistuu samalla hetkellä, kun yritys aloittaa digitaalisen tuotteen (kuten työkirjan tai verkkokurssin) toimittamisen. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, tuotteiden osto tulee keskeyttää.

Yritys voi halutessaan kumota tämän peruutusehdon antamalla asiakkaalle 14 päivän peruutusoikeuden.

8. Vahingonkorvausvastuu

ILOA Consulting ei missään tapauksessa ja tilanteessa vastaa henkilökohtaisista päätöksistäsi johtuvista välittömistä tai välillisistä tuloksista. Yritys ei myöskään missään tilanteessa vastaa henkilökohtaisten päätöstesi seuraamuksista tai näiden päätösten aiheuttamista tuloksista, jotka on tehty palvelujen, tuotteiden tai materiaalien pohjalta.

Sinun ja yrityksen välillä on sovittu, että käytät ilmaisia ja maksullisia tuotteita, palveluita ja materiaaleja oman harkintasi ja kykysi mukaan. Olet täysin vastuussa niistä tuloksista, joita saat.

Tuotteet, palvelut ja materiaalit ovat saatavilla sellaisenaan kuin ne ovat. ILOA Consulting varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa, vaihtaa, lisätä tai poistaa tuotteita, palveluita ja materiaaleja sivustoilla.

Soveltuvan lain sallimissa rajoissa yritys ei ole vastuussa mistään välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista, mukaan luettuina mutta ei rajoittuen tiedon tai datan menetykseen tai turmeltumiseen, voittojen tai tulojen menetykseen tai liiketoiminnan keskeytymiseen, jotka johtuvat tuotteiden, palvelujen, palvelimen ja/tai kurssialustan käytöstä tai käytön estymisestä.

9. Force Majeure

Yritys ei ole vastuussa siitä, jos palvelin, verkko tai nettiliittymä ei toimi. Yritys ei myöskään ole vastuussa siitä, jos et syystä tai toisesta pysty lataamaan materiaaleja omalle koneellesi tai materiaalit latautuvat hitaasti.

10. Henkilötietojen kerääminen ja luovuttaminen

Henkilötietojen käsittelyyn Verkkosivustollamme sovelletaan Tietosuojakäytäntöämme, joka on saatavilla https://www.iloaconsulting.fi/rekisteri-ja-tietosuojaseloste .

Yritykselle luovutetut tiedot käsitellään Suomen tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Salaisia tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille ainoastaan lain sitä edellyttäessä.

11. Näiden käyttöehtojen muuttaminen

ILOA Consulting varaa itselleen oikeuden lisätä, muuttaa tai poistaa tietoja, toimitusehtoja ja hintoja näistä käyttö- ja sopimusehdoista oman harkintansa ja lainmuutosten johdosta.

Sinä sitoudut säännöllisesti tarkistamaan käyttöehtojen sisältö. Käyttämällä tuotteita, palveluja ja materiaaleja, katsotaan sinun hyväksyvän nämä käyttöehdot.

12. Erimielisyydet ja sovellettava laki

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Kaikki näistä käyttöehdoista aiheutuvat erimielisyydet käsitellään Oulun Käräjäoikeudessa.

Nämä käyttöehdot eivät rajoita sinulla olevia sinuun soveltuvan lain nojalla olevia oikeuksia kuluttajana. Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista.

Reklamaatiotilanteissa pyydämme, että otat aina ensin yhteyttä meihin ( info@iloaconsulting.fi ), jotta voimme varmistaa tyytyväisyytesi kaikkien mahdollisuuksien mukaan.

Lisätietoja www.kuluttajaneuvonta.fi www.kuluttajariita.fi

13. Yhteystiedot

ILOA Consulting

Postiosoite: Isonkankaantie 449, 85620 Nivala

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla asiakaspalvelumme osoitteesta info@iloaconsulting.fi